Car Repair

Katajaharjunkaari 15 Kuusankoski
045 612 4922
info(ät)mainoskarre.fi
Kuulumme Tilaajavastuu.fi rekisteriin.
MainosKarre on mainostalo, josta saat täyden palvelun. Tehtävämme on tarjota Sinulle ja yrityksellesi kaikki välineet imagosi ja kohdeyleisösi saavuttamiseen. Etenemme kanssasi suunnittelusta lopputuotteisiin asti.
Olemme vuosien varrella suunnitelleet ja toteuttaneet lukuisia ikkuna-, kyltti- ja autoteippauksia auttaen yrityksiä näkymään ja erottumaan.
Saat kaikki palvelut samasta paikasta, yksittäisestä tarrasta aina isoihin teippauksiin joustavalla toimitusajalla ja kilpailukykyiseen hintaan.Tulostukset suoraan levylle oin mnopea ja edullinen tapa tuottaa erilaiset ulko- ja sisämainokset.
UV tulostimelle materiaali ei ole ogelma, tulostamme suoraan pahville, kirkaalle akryylille, kapalle, kaikki mainoslevyt kenno, forex, alumiinikomposiitti, SmartX. pahvi, akryyli, alumiini jne.
Kaikki tarra vinyylit, mainospressut ja -banderollit lattiatarrat muotoon leikattuna, mahdollisuudet on lähes rajattomat.
Materiaalina voi olla lähes mitä vain.
Mutoh ValueJet 1368 UH tulostaa myös valkoisen värin.
Tulostusleveys 1600 mm
Kiinteistöjen ja toimitilojen porras- ja ilmoitustaulut, opasteet jälkivalaisevat opasteet.

 • Kiinteistöjen ja teollisuuden ulko-opasteet, aluekartat sekä liikennemerkit.
  Erilaiset ulko- ja sisämainokset, työmaataulut ja opasteet.

 • Kun haluat korkealaatuisia tulosteita sisustukseen, meiltä saat suurkuvatulostetapetit sisutukseen, erilaiset sisutustarrat.
  Nopeaan ja helppoon mainontaan tarrat. materiaalina

  TARRAT  Mutoh ValueJet 1368 UH tulostaa myös valkoisen värin.
  Tarratulostukseen käytössämme on Mutoh ValueJet 1638 UH, tulostusleveys on1600 mm, joka mahdollistaa isojenkin tarrojen ja tulosteiden valmistuksen asiakkaan toiveiden mukaan. Muotoonleikkaus Summan FX140 leikkurilla, leikkausleveys 1400 mm.

  Lisäksi muotoonleikatut ja tulostetut tarrat teemme Mutoh VJ 628 ja Roland BN-20 tulostimella, tulostus- ja leikkausleveys 600 mm ja 500 mm.

  Tarrat laminoidaan kulutusta ja liuottimia vastaan käyttökohteen mukaan.
  Meitä saat tarrat pienissä ja isoissa erissä nopeasti ja edullisesti.

  Keittiöön uutta ilmettä!
  KEITTIÖKALUSTEIDEN VÄLITILAT

  MILLAISISTA KUVISTA/TIEDOSTOISTA VOIMME TULOSTAA

  Kuva voi olla digikameralla otettu kuva, paperikuva, dia / nega/lasinegatiivi, maalaus, piirustus, kuvapankista ostettu tiedosto. Värikuvaista saamme tehtyä myös mustavalkoisen tai seebia kuvan.
  Pystymme skannaamaan kaikki dia, nega ja lasinegatiivitkuvat kuvatiedostot, tarvittaessa voimme rebrokuva maalaukset ja piirrustuket.


  TAPETIT OMISTA KUVISTA
  Tehdään yhdessä sinulle uniikki tapetti omasta kuvastasi. Valokuvatapetit tehdään aina määrämittaan asiakkaan seinän mukaan. Käytämme leveävuotaista (1000 x 1300mm leveä vuota) non-woven tapettia, joten tapettointi sujuu kokemattomaltakin hetkessä.

  Kerro millainen seinän pitäisi olla niin me teemme sinulle ehdotuksen. Voit myös tuoda oman kuvan tai ostaa maksullisesta kuvapankista kuvan.  Tulostettava tapetti, jossa on pellavamainen pinta ja nonowen tausta. Käytä tavallisen tapetin tavoin liisterillä tai seinäliimalla. Voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Euro Class B-palosuojaus. Käyttökohteina uniikit sisustusratkaisut asuintiloissa ja näyttelytiloissa. Pinta hieno pellava, paksuus 430mic, vaatii tapettiliiman tai liisterin.

  JULISTEET JA STÄNDIMAINOKSET

  Julisteet ja ständimainokset tulostamme kostettutta kestävälle paperille, (soveltuu ulkokäyttöön)


  Tule käymään Katajaharjussa tai ota meihin yhteyttä ja kartoitetaan tarpeesi tarroista!
  Palvelemme sinua 7 - 16 Katajaharjunkaari 15 Kuusankoski ja puhelin 045 612 4922 palvelee sinua aamusta iltaan

   

ALKUUN

AUTO- JA KIINTEISTÖTEIPPAUKSET
IKKUNATUMMENNUKSET
KIINTEISTÖJEN IKKUNATEIPPAUKSET JA TURVAKALVOTUKSET
LEVYTULOSTUKSET TARRAT
MAINOS- JA TYÖMAAKYLTIT
KILPI- JA KYLTTIKAIVERUKSET
LIIKELAHJAT
LEIJONA TYÖVAATTEET
MAINOSTEKSTIILIT
MAINOSPRESSUT, -BANDEROLLIT
ROLLUPIT

 

MAINOSKARRE
KATAJAHARJUNKAARI 15
045 612 4922
info(ÄT)mainoskarre.fi